![]() |
| |||||||
| Zeka Oyunları Bilmece Bulmaca Her türlü zeka sorusu, bilmece ve yoruma açık konularda beyin fırtınası yapılan alan |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 151 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßize öğretmenimiz bi soru sordu ama cwp ne onu bilmiorum Belki siz bulursunuzzzz... 6 tane 6 ile nasıl 64 elde edilir???
__________________ ~~!!UçUrUmUn KeNaRıNdA 0LsAn ßiLé HaYaTa GıCıKlIk 0LsUn Die HeP GüLüMsE!!~~ !!.. beN qüNeŞ Sen qöLqe..buRaSı yaSak böLqe ..!! ![]() Konu MyNq tarafından (27.05.08 Saat 04:19 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: deniz kenarında....
Rep Gücü: 421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Çokkk Zoorr Yhaa:( ne kullanacaz 4 işlemi mi ??? ona göre ugrasalımmm.... gerçi baska kullanma altarnatifi yok ama gene de soralım... ???
__________________ her yerde benim için sen varsın |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 151 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Çokkk Zoorr Yhaa:( matematik işlemleri iştee...
__________________ ~~!!UçUrUmUn KeNaRıNdA 0LsAn ßiLé HaYaTa GıCıKlIk 0LsUn Die HeP GüLüMsE!!~~ !!.. beN qüNeŞ Sen qöLqe..buRaSı yaSak böLqe ..!! ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü: 1053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Çokkk Zoorr Yhaa:( 63 yada 65 oolmamıı ![]() saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
![]() |
| Tags |
| bulmak, soru, zeka sorusu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |