![]() |
| |||||||
| Zeka Oyunları Bilmece Bulmaca Her türlü zeka sorusu, bilmece ve yoruma açık konularda beyin fırtınası yapılan alan |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() | Bu Bir Psikolojik Testtirrrr.... Bu bir psikolojik test! Oykumuzun kahramani bir genç kiz. Bu genc kiz, kendi annesinin cenaze toreninde daha once kim oldugunu hic bilmedigi bir genc adamla karsilasiyor. Bu genc adam kizin ruyalarinin adami ve kiz gorur gormez adama asik oluyor. Aradan bir kac gun geciyor. Bu genc adama 1 daha rastlayamiyor.Genc kiz kiz kardesini olduruyor. Polis neden oldurdugunu sordugunda, genc kiz cevap veriyor? Kizin kiz kardesini öldürme sebebi nedir? Bilirseniz ğsikopat seçiliyosunuz çünkü bu soruyu ABD de mahkumlara uyguluyolarmış suçluyu tespit amacıyla hadi baqalım
__________________ BEŞİKTAŞ BİR GERİLLANIN HAYATA İTİRAZIDIR. SUSARSA ÇATIŞMA, KONUŞURSA SAVAŞ, YAZARSA DESTAN, SEVERSE DEVRİM OLUR. SINCE 1903 |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Kullanıcı No: 20702 Yaş: 24 Nerden: tavan arasında
Ettiği Teşekkür: 0 2 Mesajına 2 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 109631 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bu Bir Psikolojik Testtirrrr.... kardeşide o adama aşık olasın diyee senırsam ![]() saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Kullanıcı No: 5013 Nerden: melekler şehrindenn :))
Ettiği Teşekkür: 269 120 Mesajına 238 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 719948 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bu Bir Psikolojik Testtirrrr.... aşık olduğu adam kız kardeşi tarafından tutulan kiralık bir katildir önce annesini öldürttürür sonrada ablasını öldürtecektir ama adam kıza herşeyi anlatır ve ortadan kaybolur..kızda o beni öldürmeden ben onu öldüreyim der ve kızkardeşini öldürür.. ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Kullanıcı No: 20702 Yaş: 24 Nerden: tavan arasında
Ettiği Teşekkür: 0 2 Mesajına 2 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 109631 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bu Bir Psikolojik Testtirrrr.... Alıntı:
![]() saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Kullanıcı No: 21261
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 1100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bu Bir Psikolojik Testtirrrr.... malesef arkadaşlar henüz dogru cwp yok...
__________________ BEŞİKTAŞ BİR GERİLLANIN HAYATA İTİRAZIDIR. SUSARSA ÇATIŞMA, KONUŞURSA SAVAŞ, YAZARSA DESTAN, SEVERSE DEVRİM OLUR. SINCE 1903 |
| | |
![]() |
| Tags |
| psigopat |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |