![]() |
| |||||||
| Zeka Oyunları Bilmece Bulmaca Her türlü zeka sorusu, bilmece ve yoruma açık konularda beyin fırtınası yapılan alan |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü: 3173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu gözler kimlere ait evet arkadaşlar biraz değişiklik olsun, bu gözler kime ait bilin bakalım. Cevaplar yukardan aşağıya 1.2.3.4.5 ....şeklinde olsun
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü: 6470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bu gözler kimlere ait 1-necati şaşmaz 2-ebru gündeş 3-tarkan 5-gamze özçelik 6-avril 7-dağhan kulegeç 8-berguzer korel 9- serhat tutumluer( emin değilim ama )10-şebo 11-halit ergenç 12-ceza bendende bu kadar Konu periyim tarafından (22.11.07 Saat 03:28 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü: 3173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bu gözler kimlere ait 4 ve 9 birazdaha dikkatli bak
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü: 1053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bu gözler kimlere ait Alıntı: periyim´isimli üyeden Alıntı | Mesajı göster 1-necati şaşmaz 2-ebru gündeş 3-tarkan 5-gamze özçelik 6-avril 7-dağhan kulegeç 8-berguzer korel 9- serhat tutumluer( emin değilim ama )10-şebo 11-halit ergenç 12-ceza bendende bu kadar ![]() 9-everances 4 onu bende bulamadım valla :conf used:saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |