![]() |
| |||||||
| Zeka Oyunları Bilmece Bulmaca Her türlü zeka sorusu, bilmece ve yoruma açık konularda beyin fırtınası yapılan alan |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | Bu soruyu einstein 24 saate yakın bir zamanda çözmüş soru şöyle: orda bulunankırmızı top her kareden geçecek,çapraz gitmek yok en sonunda bulunduğu yere geri gelecek ve de her kareden yanlızca bir kere geçilebilir. oldukça zor ben kaç saattir uğraşıyorum çözemedim umarım sizler çözersiniz Çöze bilecek arkadaş varmı bakalım yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Konu MaVi BaRoN tarafından (09.01.08 Saat 08:49 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 1382 Yaş: 11 Nerden: beyoğlu
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 15277 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok çok güzel olmuş... eline sağlık... Konu sanalkampusbot tarafından (22.07.07 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 653 Yaş: 17 Nerden: Burda =)
Ettiği Teşekkür: 0 2 Mesajına 2 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 181129 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Dİkkat!!!bunu Yapana Helal Olsun nolur ki yha bi kere carpraz gitsek zorlaştırmayalım kolaylaştıralım |
| | |
| | #4 (permalink) |
| UltrAslan Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 55 Yaş: 87
Ettiği Teşekkür: 0 5 Mesajına 7 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 79 Rep
Seviyesi : ![]() | --->: Dİkkat!!!bunu Yapana Helal Olsun Biz bunu sınıftaki arkadasLarla kaç ay ugrastık yok çözemedik çözen olaarsa walla helal olsun ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Kullanıcı No: 10360 Yaş: 20
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 21964 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Dİkkat!!!bunu Yapana Helal Olsun olmuyooor olmuyooooooor....... ...... sonra yine denerim güsel paylaşım teşekkürler ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| dikkat___bunu, yapana, helal, olsun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |