![]() |
| |||||||
| Yemek Tarifleri, Pratik Bilgiler, Ev Ekonomisi Yemek Tarifleri, Evdeki Hertürlü Pratik, işe yarayacak Bilgi Bu alana |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü: 4884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bonibonlu Kurabiye oyyyyy maaamuuduuummmmm yangınım sanaaaaaa taam ozaman maamudum var benim artık derim hahhaaaayyyyy maamudummm ben sana ne börekler açarıım ne tatlılar yaparımm |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: mi???
Rep Gücü: 2821 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bonibonlu Kurabiye taam o vakit ![]() biz de validoşum ve peder efndimnen hafta sonu istemeye geliozzz çekilin uleaaaaaaaaaaaaaayyy yynnn ateşböcee benm böcüüm olcak bundn gayrıı hieeeyyytt |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: €ski$eHiя
Rep Gücü: 3765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bonibonlu Kurabiye ayh çok güzel yiyemicem biliorum ama bonibon almaya gidiyorum yapıcam içimden geldi ![]() saol perimmmmmm
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü: 2224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bonibonlu Kurabiye tadı güzeldir diye düşünüyorum saol periyim
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü: 4884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bonibonlu Kurabiye Alıntı:
sen gel ben çiğner veririm sana kıyamam sanaaaaa ![]() | |
| | |
![]() |
| Tags |
| bonibonlu kurabiye tarifi, pasta tarifleri, tarif, yemek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |