![]() |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 24
Rep Gücü: 597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yay Burcu Hakkında Herşey hadi yay burçları burcunuz hakkında herşey burda yorumlaar süper okurken çok güleceksiniz benden demesi biri beni mi yazmış buraya falan olacaksınız ona göre![]() bu burç insanına ayar vermek veya onunla yakınlaşmak niyetindeyseniz öncelikle akıllı olduğunuzu kanıtlayabilecek kadar objektiviteyi ve tutarlılığı barındırdığınızı ama aynı zamanda her an mantıklı olana doğru değişebilme ve değiştirebilme yetisine sahip olduğunuzu bir şekilde ona hissettirmelisiniz. aksi takdirde yay burcu insanı tarafından arada kalmış birkaç eğlenceli cümlenin içinde cümlenin herhangi bir öğesi olarak kullanılmaktan başka şansınız yoktur huzursuz, çok tecrübe edinmek isteyen yayin urulup kök salmasi biraz zaman alir. bir sporcu, kumarbaz, filozof ve maceraperesttir. ne$elerini sürekli muhafaza ederler. hemen her konuda söyleyecek bir iki kelimeleri vardir. i$ine gerçekten titizdir. baglanmaktan kaçar. çogunlukla ilgisiz ve çocukça davranir. idealist, sevecen, iyimser bir romantik. bu burca mensup bayanlar genç yaşta yurt dışına gitme hevesinde olurlar, kefere özlemi duyarlar, anglo-saxon ırkından olmayana yüz vermezler. ben seni ararım diyip aramamaları, sonra da bunun için köprüleri yıkmaları, senelerdir süren arkadaşlıklarına son vermeleri tipik özellikleridir. yay kadınını etkilemek için ingiliz aksanı yapın ve ona sert davranın. hastası olacaktır. bu burca mensup erkekler genç yaşlarında abuk subuk işlerle iştigal eder, beklenmedik anda aşık olup ani evlilikler yaparlar. bu gazla erken yaşta orta yaş krizine girip, güneye yerleştikleri, animatörlük, spor hocalığı gibi ipe sapa gelmez işlere bulaştıkları görülebilir. ilerleyen yaşlarında yurtdışına yerleşirler ve kaçakçılık yoluyla zengin olurlar, paraya para demez, karayiplerden dönmezler. yay erkeğini etkilemek için onu hiç sallamıyormuş gibi yapın ve şaraptan anlayın. kendini yiyip bitirecektir. kıskanmayan,özgür ruhlu,özgürlüğü aldatmak olarak algılamayan,içten,ze vkli,ileri derecede algıya sahip lakin kafası üçkeada pek basmayan,ve üçkeattan hiç hazzalmayan bir burçtur.özgür ve zeki kadınlardan hoşlanır yay erkeği.yetenekli insanlar yayları çeker.ama olaylar hızlı olsun beni kasmasın mantığı nazlı güzel kızlardan çabuk sıkılmasına sebebiyet verir.güzellik para etmiyor lafını pek bi hatırlatırlar.yaylar gezgindir çünki doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.bu atasözü çıktığında dünyada sadece 9 köy olduğunu bilmezler. gayet cool burctur; maceraperesttir, sabirsizdir, zekidir, sadiktir, YAY BURCU KADINININ İSTEKLERİ ![]() yay burcu kadini bazen hic bir şey istemez, bazen her şeyi ister. sonra da hiç birşey olmamış gibi "bunu ben mi istedim senden" der. insan aklına gelmeyen ne kadar dengesiz istek varsa bunların hepsi yay kadınlarının aklına gelir. iniş-çıkışlar, gel-gitler onları yormaz aksine hareketlendirir "canim bisey istiyor ama ne oldugunu bilmiyorum" cumlesi yeterlidir yay burcu kadininin ne istedigini anlamak icin... cunku kendileri bile zorlanir ne istediklerini bulmak icin... yay burcu kadının sonsuza kadar baki kalacak olan tek bir isteği vardır; özgürlük! ilgi isterler ve sonra aşırı ilgiden sıkılıp özgürlük isterler ne yazık ki.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
Rep Gücü: 597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yay Burcu Kadınlarına Yapılmaması Gerekenler birlikte olduğunuz ya da sevdiğiniz ve kaybetmek istemediğiniz kadın bir yay burcu kadını ise yapılmaması gerekenlerin başında, yalan söylememek, yerine getir-e-meyeceğiniz sözleri vermemek, açık ve dürüst olmamak gelir… yakınınızda hoşlanmadığınız ve size yaklaşmaya çalışan, ya da önceleri severken şimdi tamamen kopmasını istediğiniz bir yay burcu kadını var ise; basit de olsa verdiğiniz sözlerde durmayarak, size küçük veya pembe gelecek yalanlar söyleyerek ya da size olan güvenini kötüye kullanarak, dürüst olmayarak kolayca başınızdan savabilir ve uzaklaştırabilirsini z... bu konularda öyle idealist ve inatçıdır ki, size ufacık ya da pembe gibi görünen bir yalan uğruna, ya da verilen basit sözlerde bile durulmamasını her hatanın bir kere affedilmeye hakkı vardır diyerek ilkini affetse bile, bunların ikinci kez tekrarlanması halinde, hayatının en önemli şeylerini bir anda silebilir, vazgeçebilir... zira, birine verilen değerin ve sevginin güven ve dürüstlük ile ölçüldüğüne inanır yay burcu kadını... (gerçi bunların her kadın ve erkek için geçerli olmaması için de bir sebep yok) ne kadar güvenilirseniz, açıksanız, dürüstseniz ve ne kadar sözlerinizde duruyorsanız yay burcu kadınını o kadar seviyor, sayıyor ve değer veriyorsunuz demektir... zaten bunları verdiğiniz yay burcu kadınından karşılığını da fazlasıyla alırsınız... aslında yay burcu kadınına yapılmaması gerekenlerle kafa yormamak için en güzeli uzak durmaktır, hatta yaklaşmayın ısırır... yay burcu kadınlarına yapılmaması gerekenler diye liste yapıp kendini kısıtlamak. kısıtlama arkadaş kendini zamanla zaten o sana neyi yapmaman gerektiğini öğretir burnundan getirir ya kaçarsın canını kurtarırsın ya kalırsın akıl hastalığı düzeyinde bağlanırsın germeyin |
| | |
| | #3 (permalink) |
Rep Gücü: 597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yay Burcu Erkeğine Yapılmaması Gerekenler hayatıyla ilgili, ne yapıp ne ettiği üzerine fazla soru sormamak gerekiyormuş, aksi takdirde bunalıyorlarmış kendileri. zaten canları isterse kendileriyle ilgili her şeyi anlatırlarmış. bir de kendilerini kaçık sıfatını kullanarak tarif eden bu insanlara sürekli mesaj yollayıp da cevap beklemek gereksizmiş, mesajlaşmayı sevmezlermiş.* kıskançlık -ayak -hile -soruşturma -giriş (!) ilk bulusmanızda sacma sapan yemekler yemeyin. ne bileyim spagetti olur, domates corbası olur, pizza olur, yengec olur. elinize yüzünüze bulastırırsınız, evde kalırsınız. hea sen diyorsanki ben bir spagettiyi 2 catal darbesinde mideme indiriyorum. buyur yay da senin spagetti de senin. |
| | |
| | #4 (permalink) |
Rep Gücü: 597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yay Burcu Olmanın Zorlukları temel olarak yay insanin yaptiklarinin ve dusuncelerinin digerleri tarafindan algi esiklerini asmasindan kaynaklanan muhtelif anlamama ve g.tunden anlama durumlaridir. ![]() sürekli maceraydı yenilikti diye binbir maymunluk yapmak.sürekli yapılacak bir işin sorumluluğu üstüme kalıcak paranoyası yaşamak.sorumluluk almadan bir iş yapayım ki ağzıma yüzüme bulaştırmayım diye uyanık olup kendisinden istenmeden önce birşeyi yapma paniği duymak.romantik romantik sevgili bulup iki gün rüyada yaşadıktan sonra bir sabah "ulan ulan özgürlüğüm özgürlüğüm naaptım ben! bi şeyime hakim olamadım!" diye uyanmak. sıksık rüyalarda jüpitere satürne felan gitmek zorunda olmak. ![]() - düşünülmeden, iyi niyetle söylenen, ama kırıcı olan cümlelerin getirdiği negatiflikler. - söz ver(e)memekten dolayı, kimsenin, yayların ipiyle kuyuya inmemesi. - büyük bedeni bulunamadığı için kısa pantolonlarla, dar çoraplarla dolaşmak. ![]() - umursamazlığın verdiği etki ile etrafta olan biteni tam manasıyla kavrayamamak.:confus ed: - aynı çukura üç gün arka arkaya düşmek, dördüncü gün son anda yırtmak. ![]() en belirgin kusurlarından biri olan megalomanlığı tolare etmeye çalışırlar ancak tabiki başarı sağlanamaz.aptallara tahammülleri yoktur ama çoğu zaman onların arasında kalmak zorunda olabilirler ve de yay gibi gerilirler. : devilhic bir zorlugu yoktur.eger hakikaten bu burcun ozellikleri bu kadar irdeleniyorsa bir takim ozelliklerinden gorulebilir ki bu burca mensup kisiler" ben yay burcuyum ve sudur budur bana cok zor geliyor be abi" gibi dusuncelere sahip olamayacak kadar basina buyruk ve gereksiz konulardan uzak insanlar olabiliyorlar.her burctan yada bir kac dakikaligina astrolojik acidan bakmaktan vazgecersek her insanin yasayabilecegi uyumsuzluklari yasayan "adi cikmis" insanlar toplulugudur. ![]() yay burcu olmak için insan evladı olmak gerekir. tek zorluğu da budur |
| | |