![]() |
| |||||||
| Yaptığınız Pislikler Evet yaptığınız tüm pis şakalarınızı ve pisliklerinizi itiraf edin rahatlayın (: |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye | ben bi keresinde annem ve babamı erken yatırıp kafama göre takılmak istemiştim. gittim eczaneye uyku ilacı aldım annemle babam evde yokken büyük boy bi meyve suyunun içine attım bayaa. akşam babamla annem geldi benimde şansım bu ya başım dönmeye başladı babamda meyve suyunu getirdi kan şekerini yerine getirir diye iç dio. yok baba gerek yok geçti zaten dedim yok nafile. zorla iki bardak içirdi. halimi siz düşünün. akşam 6'dan sabah 7' ye kadar aralıksız uyumuşum sabah kendime geldiğimde hala uykum vardı ama okul için mecbur kalkmak zorunda kaldım uykumun geri kalanını eve gelince tamamladım ![]()
__________________ ѕαуıℓı ∂σѕтυм ναя αмα вαηα уєтєяℓєя, ∂üşмαηıм αтєşѕє ∂σѕтℓαяıм αтєşтєη вєтєя..!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 1255
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: uyku ilacını uzak tutun benden!!! sorma ya o gün bugüdür ilaçlardan nefret ediorm
__________________ ѕαуıℓı ∂σѕтυм ναя αмα вαηα уєтєяℓєя, ∂üşмαηıм αтєşѕє ∂σѕтℓαяıм αтєşтєη вєтєя..!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 23 23 Mesajına 48 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 284970 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: uyku ilacını uzak tutun benden!!! ![]() seninkine kendi kazdıgı kuyuya düşmek denir ![]()
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 1255
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: uyku ilacını uzak tutun benden!!! ama bi dahaki sefere uyanık olcam müsille bi deneme daha yapmak istiorm ama yine başıma patlar die korkuorm
| | |
![]() |
| Tags |
| uyku, ilacini, uzak, tutun, benden___ |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |