![]() |
| |||||||
| Yaptığınız Pislikler Evet yaptığınız tüm pis şakalarınızı ve pisliklerinizi itiraf edin rahatlayın (: |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Brian MoLko ![]() | Bir gun sınıfta canım sıkıLdı akLıma bir seytanLık geLdi..Dersimizede geLen hoca disipLin manyağı..Arkadastan cep telefonunu istedim sesi kapaLıydı..Actim telini geri verdim sonra basLadım aramaya sınıfta cıt yok tel bi caLmaya basLadı.. ![]() hoca telini aLdı ve arkadas idareLik oLdu..acaipeğLenmist im ama yaptıgım pisLikti kabuL ediyorum..
__________________ вєиιм уαиı£ѕαмα£αяıм , кєиdιмdє göяdüğüм уαи£ış£αяı düzєℓтє¢єк ιяαdєм уσктυя... dσкυиdυğυм нєя şєу кυяυя νє υмυтѕυz£υктαи , кυşкυ¢υ£υктαи , нιççι£ιктєи σ£υşαи вιя ριѕℓιк ιçιиdє , gözdєи кαувσ£υя.... ιşтє вυ вєим..уα∂α вєℓкι ѕєи... İletisim: SorunLarınız Icın: destek@sanalkampus.o rg RekLam Icın: reklam@sanalkampus.o rg MaiL & MSN: inferno@sanalkampus. org |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 25 24 Mesajına 49 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 284970 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sınıfta :D:D vah vah sonrasını dusunmek istemiyorum arkadasınla yasadıgın diyologu . uyarı : kimse inferno'ya telini vermesin , senden korkulur yav
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Brian MoLko ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 3 Yaş: 20 Nerden: Ankara
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 65677 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sınıfta :D:D o diyalogu acıkLamak istemiyorum idareden cıktıgında acaip renk oLmustu ![]() ama az eğLenmedik bea
__________________ вєиιм уαиı£ѕαмα£αяıм , кєиdιмdє göяdüğüм уαи£ış£αяı düzєℓтє¢єк ιяαdєм уσктυя... dσкυиdυğυм нєя şєу кυяυя νє υмυтѕυz£υктαи , кυşкυ¢υ£υктαи , нιççι£ιктєи σ£υşαи вιя ριѕℓιк ιçιиdє , gözdєи кαувσ£υя.... ιşтє вυ вєим..уα∂α вєℓкι ѕєи... İletisim: SorunLarınız Icın: destek@sanalkampus.o rg RekLam Icın: reklam@sanalkampus.o rg MaiL & MSN: inferno@sanalkampus. org |
| | |
![]() |
| Tags |
| sinifta |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |