![]() |
| |||||||
| Yaptığınız Pislikler Evet yaptığınız tüm pis şakalarınızı ve pisliklerinizi itiraf edin rahatlayın (: |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Rep Gücü: 356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | orta okulda bir arkadaşımla beraber okulun bütün çocuklarına eziyet etmeyi adeta ilke edinmiştik tabiki kendi sınıf arkadaşlarımız hariç kendi sınıf arkadaşlarımız hariç dediysemde bakmayın onlarda arda bi nasiplerini alıyorlardı neyse ben fazla uztmadan olayı anlatıyımyine benim fikrimin geldiği bir gündü.. tahtanın önündeki bütün tebeşir tozlarını topladık ve bir kağıdın arasına koyup katladık tabi suç ortağımın daha ne yapacağımızdan haberi yok okulun bahçesine indik ve izle deyip daiyane fikrimin uygulamsını yaptım: bahçede gezinen bi kıza heyyy baksana heyyy diye bağırmaya başladım kız: efendim abla ben: baksana kağıdını düşürdün diyip ardından kağıdı açtım kız şaşkınlıkla baktı v ben kağıdı gerdirip tozun yüzüne fırlamasını sağladım neyse daha siz olanlara bakın bir daha ki tenfüs sınıftan başka bi getirip nasıl yapacağını anlattım tabi eli mahkum dediğimi yapmalı tamam dedi ve ben bütün tebeşir tozlarını kağıda doldurdum oda aynı şekilde başka bi kıza yaptı ama kızın yüzü tamamen tebeşir tozu oldu kız gözünü açıp kapattıkça hamur gibi tebeşir tozu akıyordu tabi ilk yardımı biz yaptık ama kız çok iğrenç olmuştu |
| | |
![]() |
| Tags |
| zavalli kizin hali |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |