![]() |
| |||||||
| Yaptığınız Pislikler Evet yaptığınız tüm pis şakalarınızı ve pisliklerinizi itiraf edin rahatlayın (: |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Rep Gücü: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: pislikten öte adilik.... takdiri İLAHİ İŞTE ALLAHIM ÇOK BÜYÜKSÜN ARKADAŞIM KUSURA BAKMA AMA YAPTIIN ŞEY AĞIR BİŞE YANİİİİİİİİİİ
__________________ bağışlayın beni sevdalarım,kendimi parçalara ayıramadım... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: ALMANYA Yaş: 20
Rep Gücü: 139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: pislikten öte adilik.... bende bir iddia malzemesi olmsutum ama keske bir hafta olsaydi.tam 8ay sürdü bana oyunu
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: İkameti yok
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: pislikten öte adilik.... Hatanı anlamış olman ve dürüstce anlatmandan dolayı sana kızmıyoruz umarız birdaha yaşamazsın ve yaşatmazsın. Aynı olayı kızlarında yaptığına şahit oldum bu yüzden erkeklere ya da kızlara has bir durum değil bu. Çoğu kız muhabbetlerine kulak misafiri olmuşumdur, erkek arkadaşını; parasını yemek için ya da iddaa kazanabilmek için küçük düşürenleri, dalga gecenleri. zaten bunları gördükten duyduktan sonra kimseye güveni kalmıyor insanların. Ama dediğim gibi erkek de yapıyor kız da. Herkes kendi bacağından asılacağı için günahı kendine diyoruz ve fazla uzatmadan hem cinslerime dikkatli olmaları konusunda ciddi bir uyarı gönderiyorum |
| | |