![]() |
| |||||||
| Yaptığınız Pislikler Evet yaptığınız tüm pis şakalarınızı ve pisliklerinizi itiraf edin rahatlayın (: |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: yalanmış bardak
![]() bende pisliklerinin dewamını dilerim dileyecek başka bişe bulamıorum açıkcası
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #9 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü : 727 Rep Puanı : 72447 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: yalanmış bardak SüPeRsin yhaa
__________________ !!.. beN qüNeŞ Sen qöLqe..buRaSı yaSak böLqe ..!! ![]() Hayatta Kimse için aqLanmazz.. Zaten aqLamaya deqen insan aqLatmaz!!.. Eqer oLurda ßir qün aqLarsan, ßa$ını dik tut!!.. Gözya$Ların aqLadıqın insan kadar ALÇALMASIN..!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yasaklı Üye... Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: devlet yurdu:(
Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 97474 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: yalanmış bardak bEn De ÖğRetMENim dErSiN oRtASıNdA bEnDen ÇaY iStEYİnCe SİniRLeNİp çAyInA TÜkÜrMüşTüM ![]() aDaM: 'kIzIm ÇaYı YukArDaN dOlDuRuRsAn bÖyLe KöPüRüR' DemİşTi... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| yalanmis, bardak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |