![]() |
| |||||||
| Yaptığınız Pislikler Evet yaptığınız tüm pis şakalarınızı ve pisliklerinizi itiraf edin rahatlayın (: |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #13 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü: 5115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sevgiliye yapılacak en kötü şeyler Alıntı: ömer faruk´isimli üyeden Alıntı | Mesajı göster insan olan sevdiğine böyle şeyler yapmaz onurunu kırmaz ![]() Denildiği üzre erkek kadın mevzusu deildir bu! İnsan oLup oLmamakLa ilişkilidir..
__________________ . .. ve çocuklarda öLür! . |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü: 1053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sevgiliye yapılacak en kötü şeyler asla yapamam ben sevgi adamıyım ![]() saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: ALMANYA Yaş: 20
Rep Gücü: 139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sevgiliye yapılacak en kötü şeyler YALAN SÖYLEMEK en kötü sey
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... |
| | |