![]() |
| |||||||
| Yaptığınız Pislikler Evet yaptığınız tüm pis şakalarınızı ve pisliklerinizi itiraf edin rahatlayın (: |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #12 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Kullanıcı No: 21686 Nerden: fethiye
Ettiği Teşekkür: 0 6 Mesajına 6 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 208844 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sevgiliye yapılacak en kötü şeyler insan olan sevdiğine böyle şeyler yapmazonurunu kırmaz |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3724 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 80 18 Mesajına 22 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 536889 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sevgiliye yapılacak en kötü şeyler ![]() Denildiği üzre erkek kadın mevzusu deildir bu! İnsan oLup oLmamakLa ilişkilidir..
__________________ . Kalbimden Dü$er Sevi$meler .. . |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Kullanıcı No: 20702 Yaş: 24 Nerden: tavan arasında
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 3 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 109631 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sevgiliye yapılacak en kötü şeyler asla yapamam ben sevgi adamıyım ![]() saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Kullanıcı No: 23923 Yaş: 20 Nerden: ALMANYA
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 13544 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sevgiliye yapılacak en kötü şeyler YALAN SÖYLEMEK en kötü sey
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... |
| | |
![]() |
| Tags |
| sevgiliye, yapilacak, kotu, seyler |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |