![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Merhabalar Çoğunuzun bildiği ve birçoğunuzu da sinir eden windows xp windows 98 gibi işletim sistemlerinin, virüslerden ve kullanıcı hatalarından dolayı sistemin çökmemesi için ( GENELDE ) nasıl kısıtlandığını bildiğim kadarıyla anlatmak istiyorum, Öncelikle msn'e giremeyenler için programsız internet üzerinden msn açmak için aşağıdaki adresi veriyorum, açılan pencerede START msn diyerek oturum açın. Giriş yaptıktan sonra Pop up açacağı için, sisteminizde pop up engelleyicinin olmamasına dikkat edin ve pop up açmak için uyarı verirse evet diyin. MSN Web Messenger Kısıtlama yapmak için önce; Başlat/Çalıştır/gpedit.msc Bilgisayar Yapılandırması/Windows Ayarları/Güvenlik Ayarları/Yazılım Kısıtlama İlkeleri sekmesi üzerinde sağ tuş iş ile "Yeni İlke" oluştur."Güvenlik Düzeyleri" ve "Ek kurallar" adında iki ilke oluşacak."Ek Kurallar" sekmesinin üstünde sağ tuş ile "Yeni Karma Kural" oluştur...vs vs bu şekilde oluşturabilirsiniz ya da açılan ekranda gezerek bulabilirsiniz özellikleri. neler yapılabilir: denetim masası kapatılabilir, sağ tıklama kapatılabilir, yazma izinleri kaldırılabilir, internet seçenekleri değiştirilebilir, msne giriş kapatılabilir...vs Aşağıda örnek bir kısıtlama var ondan kopya çekerek ve gezinerek diğer ayarları da bulabilirsiniz... Sorunlarınızı bu başlıktan alalım bildiğimiz kadar yardımcı oluruz ![]() Kilit kod >>> Başlat/Çalıştır/gpedit.msc NOT: Genelde Kısıtlamaları kaldırmak için kullanılacak bu döküman biliyorum o yüzden doğacak sıkıntılardan sorumlu olmadığımızı belirtiriz
Konu Chaos™ tarafından (23.02.08 Saat 07:26 PM ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| xpde kisitlama, sag tus kapa, masaustu gizle |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |