![]() |
| | #6 (permalink) |
| RUNONCE yöntemi ile katılımsız Xp cd sine Program entegre Etme güzel anlatım ama 1365VidChng.exe ve cmdow.exe bu programlar hemen paylaşta olduğu için indiremiyoruz bunları tekrar sana zahmet upload edermisin şimdiden teşekkürler. . .( benim için önemli bir konu ) yardım edecek kimse yok mu :P Konu BLasTeaR tarafından (10.02.08 Saat 12:37 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood (ardarda mesaj) yasak. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 22
Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() | --->: RUNONCE yöntemi ile katılımsız Xp cd sine Program entegre Etme peki bunlar normal kurulum parametreleri peki elinde yüzlerce katılımsız program var bunları kurdurmak istersem hangi parametreyi kullanmam gerekir bilginiz varmı ? örneğin REG ADD %KEY%002 /VE /D "Ad-Aware Personal 1.0.6" /f REG ADD %KEY%002 /V 1 /D "%CDROM%\software\ad aware\aasetup.exe /s" /f siz bunu kullanmışsınız ama bendeki prg katılımsız kurulum olduğu için /s /f yerine hangi parametreyi kullanmam gerekir |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| runonce, yontemi, ile, katilimsiz, sine, program, entegre, etme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |