![]() |
| | #1 (permalink) |
| Sahte yaziLim kurbani oLabiLirsiniz(kopya windows kuLLananLar bakin) SON GUNLERDE BIRCOK KOPYA WINDOWS KULLANAN KISININ BASINA GELEN BU OLAYDAN KURTULMANIN YOLU ISTE BURDA BASLAT/CALISTIR'A GIRIP "regedit" YAZIN VE ACILAN SAYFADA SIRASIYLA BULUN HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/MICROSOFT/WINDOWS NT/CURRENTVERSION/WINLOGON/WGALOGON WGALOGON = ISIMLI KLASORU SILEREK BU DERTTEN KURTULABILIRSINIZ NOT : BILGISAYARINIZI YENIDEN BASLATMAYI SAKIN UNUTMAYIN !! HEPINIZE KOLAY GELSIN SORULARINIZI BURDAN SORARSANIZ YARDIM EDERIM....
__________________ İnsanda oLmaz ise edep NeyLesin medrese mektep Okusa aLim olsa | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : Sahte yaziLim kurbani oLabiLirsiniz(kopya windows kuLLananLar bakin) Evet artık microsoftun da gozu açıldı o yuzden elinde kopya cd bulunduranlar bu uyarıları dikkate alsınlar |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Apr 2007
Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() | --->: Sahte yaziLim kurbani oLabiLirsiniz(kopya wi Kardeş ben im pc 2 el oldu için kopya lıymış ben girdim ssadeve lockal çıktı mıcrosoft çıkmadı akıl verir misin feyyazkartal@hotmail .com |
| | |
| | #5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| !-ThE ßiG BaD AdmiN-! ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006 Nerden: from hell Yaş: 27
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 196390 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sahte yaziLim kurbani oLabiLirsiniz(kopya wi
__________________ İnsanda oLmaz ise edep NeyLesin medrese mektep Okusa aLim olsa | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sahte yazilim kurbani |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |