Puzzle Sevenler Buraya

Sanalkampusum © Forum  

Geri git   Sanalkampusum © Forum > Sanal Kampüs Giriş > Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar > Magazin Haberleri

Magazin Haberleri Son dakika magazin haberleri, kim nerede ne yapıyor burada

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 14.11.08, 03:45 PM   #1 (permalink)
Daimi Üye

atesbocee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 6133 atesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond repute
Doğurdu şimdi ikinciye hamile (14.11.2008)

Doğurdu şimdi ikinciye hamile

.

ABD’de 10 yıl önce cinsiyet değiştirerek tamamen erkek görünümüne kavuşan ve bu yaz sağlıklı bir kız bebek dünyaya getiren Thomas Beatie (34), yeniden bebek bekliyor.

Kadındı erkek oldu şimdi anne...
Hamile adam internet fenomeni...
Amerikan ABC televizyon kanalı, Beatie’nin ikinci bebeğini haziran ayında doğuracağını duyurdu. Thomas Beatie, ABC’deki söyleşide, ilk bebeğini doğurduktan sonra yeniden hamile kalabilmek için erkek hormonları aldığı tedavisine başlamadığını söyledi.

Kadın üreme organlarını muhafaza eden ancak erkek görünümüne sahip, göğüslerini aldıran ve steroid tedavisi gören Beatie, ilk bebeğini Oregon eyaletinde doğurmuştu.

Cinsiyet değiştirme ameliyatlarının üreme sistemini etkilemediğini ve penis taktırmadığını ifade eden Beatie, kendisini yadırgayıp eleştirenlere, "Herkesin doğurma hakkı vardır" demişti. Eski Hawaii güzeli Beatie’nin eşi Nancy, kocasının ismi gizli tutulan bir erkeğin spermiyle döllendiğini açıklamıştı.

PARA TATLI GELDİ TABİİ,10TANE DE DOĞURUR BU
ŞİMDİ ERKEK OLMAK İSTEMENİN AVANTAJI NERDE KALDI? DOĞUM TÜM KADINSI GÜDÜLERİ YENİLEMİŞTİR. BARİZ DALGA GEÇİYOLAR
atesbocee Çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla atesbocee isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.
Alt 14.11.08, 05:07 PM   #2 (permalink)
Moderator

esmer bela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 4494 esmer bela has a reputation beyond reputeesmer bela has a reputation beyond reputeesmer bela has a reputation beyond reputeesmer bela has a reputation beyond reputeesmer bela has a reputation beyond reputeesmer bela has a reputation beyond reputeesmer bela has a reputation beyond reputeesmer bela has a reputation beyond reputeesmer bela has a reputation beyond reputeesmer bela has a reputation beyond reputeesmer bela has a reputation beyond repute
--->: Doğurdu şimdi ikinciye hamile (14.11.2008)

yhaa bu konuyu ben acıcaktım çok dusundum ama acamadım cunku
ağa bey bana sureklı uyarı verıo magazınsel haberler yayınlamayalım bela
daha önemlı konular acalım dıo
o yusden magazınsel konuları bıdaha açmadım
şimdı sen acıosn yha ıcım gıdıo ben nıe acamıorm dıe

YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BEŞİKTAŞ SENDEN!!

esmer bela Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla esmer bela isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil