![]() |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 17
Rep Gücü: 229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dehşet bir EV Dehşet bir EV Arkadaşlar Bunu yabancı bir siteden aldım ve Herkes Çok Korkmuş AMa ben bir turlu içerideki Olayları anlamadım eve girdim Zar Zor Arka Depodan anahtarı aldım vee off içersi tam bir Oyun alanı gibi birde siz bakın yok bilg. mail falan geliyor..çıkamadım işin içinden... http://sugarqube.com/Ecards/CardView.cfm?CardID= 1228
__________________ <<<Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak>>> [[[GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN. SONRA ATESE, SUYA ... AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI.. SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLAN]]] ===>snake<=== |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü: 2769 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Dehşet bir EV bu ne boyle ya bende anahtarı aldım evin içindeyim simdi ofisteki mailide okudum ama bu muzik sıktı beni . evin içindede kapalı kapılar var onları actınmı peki
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü: 2769 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Dehşet bir EV işte gelen mail
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |