![]() |
| | #1 (permalink) |
![]() İstanbul dışında yaşıyorsunuz ve Topkapı Sarayı'nı gezmeyi çok istiyorsunuz. İmkanınızda yok! Artık dert etmeyin. Bunun için bir bilgisayar ve bir 'tık' yeterli. Çünkü Topkapı sarayı artak bir 'tık' ötenizde. Topkapı Sarayı'nı sanallaştırma programının önemli bir bölümü tamamlandı. 360 derecelik panoramik sanal geziler başladı. Evinizde veya işyerinizde çayınızı yudumlarken saraya keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? Buyrun BİR TIKLA TOPKAPI SARAYI ; ![]()
__________________ ![]() ![]() | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Torpilli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: trabzon
Rep Gücü : 3952 Rep Puanı : 393138 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Topkapı Sarayı'nı yerinizden kalkmadan gezmek ister misiniz? Süper ya. Özellikle gitmeyenler mutlaka bakıp öyle gitsin. Nerelere daha çok uğrayacağını seçebilir. Çünkü oraya gidince afallıyorsun. Çok faydalı |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü : 1111 Rep Puanı : 110310 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Topkapı Sarayı'nı yerinizden kalkmadan gezmek ister misiniz? anıtkabiride böğle gösteren bi harita yokmu acaba ![]() saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü : 2068 Rep Puanı : 203081 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Topkapı Sarayı'nı yerinizden kalkmadan gezmek ister misiniz? mükemmel bi paylaşım olmuş +rep
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| topkapi sarayi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |