![]() |
| |||||||
| Video klip istekleri Yerli yabancı Her türlü video klip isteklerinizi bu alanda yapabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | susam sokağı slm ben sizden birşey rica edicen benim 2 yaşında yeğenim var susam sokağından başka çizgi filimi izletemiyoruz ama her yerde aradım cd bulamadım ever bana susam sokağını bulursanız bir kaçtanede olsa buraya eklerseniz minnattar olucam şimdiden tşkler not _ video değil ama |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Torpilli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 175 Nerden: trabzon
Ettiği Teşekkür: 170 31 Mesajına 71 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 332993 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3724 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 80 18 Mesajına 22 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 536889 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: susam sokağı Yani minik kuşun gerçekten içinde adam bulunan kostüm giyilerek rol aldığı tiyatral biçimde sahnelenmiş şeklinimi istiosun? çizgifilm olmayan versiyonunu?
__________________ . Kalbimden Dü$er Sevi$meler .. . |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Kullanıcı No: 19176 Yaş: 21
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 34272 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: susam sokağı video derken dediğim cd ye kopyalıycam trt de yayınlanan bölümleri bulamıyorum videoda seyredilmiyor denedik çok kısa olarak vermişler ilginize tşkler .. susam sokağını bu kadar sevmesinin sebbebinide anlamadım ama faydası şu 2 yaşında ama sayı saymasını öğreniyor kendi kendine inş bulunur.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| susam |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |