![]() |
| |||||||
| ÜNİVERSİTELER Türkiyedeki Tüm Üniversiteliler burada |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() | şöle bi bakiim dedim de hangi üniversitelerden katılımlar var die ama DPÜ de hiç iş yokmuş ya ![]() ![]() heyyy kimse yok mu bi2den
__________________ Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Tekrar gözden geçirdim yalan söylememişler |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Torpilli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 175 Nerden: trabzon
Ettiği Teşekkür: 170 31 Mesajına 71 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 332993 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ee hani dumlupınar üniversitesi gençliiii ?? Sen çağır gelirler... Mutlaka da severler
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Kullanıcı No: 9762 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Ettiği Teşekkür: 0 11 Mesajına 14 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 296856 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ee hani dumlupınar üniversitesi gençliiii ?? çıkar belki ya hemen hatta çıkar çıkar merak etme |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Kullanıcı No: 15295
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 30873 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ee hani dumlupınar üniversitesi gençliiii ?? ![]() kismeler yoookkk mu?????
__________________ Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Tekrar gözden geçirdim yalan söylememişler |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Dec 2007 Kullanıcı No: 22089 Yaş: 20
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: ee hani dumlupınar üniversitesi gençliiii ?? yok heralde... mustafa kemalde yok heralde.. olsa açarlardı konu ben açmıyım şimdi... yanlızım burda gibi :S |
| | |
![]() |
| Tags |
| dpu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |