![]() |
| |||||||
| UltrAslanlar Tüm Galatasaray Taraftarları Buraya... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Saygıdeğer GALATASARAYLILAR... Ali Sami Yen' de oynayacağımız UEFA Kupası karşılaşması için stada gelecek olan herkesi KIRMIZI GİYİNMEYE ve 30 Ağustoz Zafer Bayramı'na denk gele bu muhteşem günde maça TÜRK BAYRAKLARI ile gelmeye davet ediyoruz. ![]() ![]()
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 537410 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Perşembe Günü KIRMIZI Giyilsin!!! günün anlam ve önemine uygun bir çağrı. güzel bir atmosfer olacaktır
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Perşembe Günü KIRMIZI Giyilsin!!! inş. bu zafer gecesinde birer zaferde aslanlardan ve kaplanlardan gelir de daha çok seviniriz..
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |