![]() |
| | #1 (permalink) |
| Haginin Sıfırdan Attigi goL..
__________________ вєиιм уαиı£ѕαмα£αяıм , кєиdιмdє göяdüğüм уαи£ış£αяı düzєℓтє¢єк ιяαdєм уσктυя... dσкυиdυğυм нєя şєу кυяυя νє υмυтѕυz£υктαи , кυşкυ¢υ£υктαи , нιççι£ιктєи σ£υşαи вιя ριѕℓιк ιçιиdє , gözdєи кαувσ£υя.... ιşтє вυ вєим..уα∂α вєℓкι ѕєи... İletisim: SorunLarınız Icın: destek@sanalkampus.o rg RekLam Icın: reklam@sanalkampus.o rg MaiL & MSN: inferno@sanalkampus. org | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü : 2068 Rep Puanı : 203081 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Haginin Sıfırdan Attigi goL.. profesörümüzü özlüyoruz
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: Bilecik ama Sinoplu Yaş: 19
Rep Gücü : 16 Rep Puanı : 1100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Haginin Sıfırdan Attigi goL.. 10 nu unutmak mümkün mü ![]()
__________________ ![]() Gözlerimden yüzünü çıkarda all, aşk yalansa her mevsim son baharr Senin aşkın yalanmış ben yalanmamış bir aşk istiyorum Aşk bir sabun ise köpürt beni pakize Aşk bir dilim ekmek demek, Kuru da olsa yemek demek bende sanalkampus coçuğuyum ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: önemli degil
Rep Gücü : 787 Rep Puanı : 77250 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Haginin Sıfırdan Attigi goL.. galatasaraya bir daha onun gibi canadan oynayan ve usta bir 10 numara bulamıcaz belli oldu lincoln de iyi oyuncu ama haginin yerini galatasaray taraftarınından alması bana göre imkansız...
__________________ imza yokkk.. ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Haginin Sıfırdan Attigi goL.. Bir keresinde de televole muhabiri ile idmanda köşe gönderiminde konusurken; bak şimdi nasıl gol atacağım dedi ( korner atarken ) ve direk kaleye attı gol oldu şok olmuştum. Genelde tesadüf olur ya da şansa olur ama hagi çoğunu bilerek atıyordu sıfırdan |
| | |