![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() | 'tr' uzantılı sitelere girilemeyecek Türkiye’de dün "tr" uzantılı internet sitelerinin büyük bir kısmına ODTÜ'de bakım nedeniyle ulaşılamadı. Sorun bugün ve yarın da devam edecek. ![]() Türkiye’de dün "tr" uzantılı internet sitelerinin büyük bir kısmına Orta Doğu Teknik Üniversitesi’deki (ODTÜ) bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşılamadı. Bu kesintilerin bugün ve Cumartesi günleri de yaşanacağı belirtildi. ODTÜ yetkilileri konuyla ilgili olarak yazılı açıklamada bulundu; "Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı binasında yürütülen bina bakım ve onarım çalışmaları nedeni ile, 17-18-19 Eylül 2008 saat 12.00 - 13.30 arası ve 20 Eylül Cumartesi günü saat 9.00 - 13.00 arasında hizmet verilemeyecektir. Elimizde olmayan nedenlerle oluşabilecek aksaklıklardan dolayı özür dileriz." Haber7 |
| | |
| The Following 4 Users Say Thank You to RashoAga For This Useful Post: |
| | #3 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() ![]() Join Date: Sep 2007 Kullanıcı No: 17683
Thanks: 119 Thanked 40 Times in 29 Posts Rep Puanı : 312683 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 'tr' uzantılı sitelere girilemeyecek kesınlıkle katılıyrm chaos'a bı kere daha kaldıramzdım ağır bı darbe olurdu biseee
__________________ aŞkı Dövmék Lazım kaLbé téRbiyéSizLik Ettiğindé'..![]() ![]() SEWMİYORUM KENDİMİ SEWMEM BEN ÖYLE HERKESİN SEWDİĞİ ŞEYLERİ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() ![]() Join Date: Sep 2007 Kullanıcı No: 16882 Yaş: 22
Thanks: 108 Thanked 80 Times in 50 Posts Rep Puanı : 85895 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 'tr' uzantılı sitelere girilemeyecek çok haklısın canım... kesinlikle katılıyorumm... çok ağır bi darbe olurdu çokk.. bizde o zaman greve giderdik.. ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| sitelere |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |