![]() |
| |||||||
| Tez - Ödev İstekleri Tez, ödev, makale, kitap özeti, öss, kpss, les, ales, oks sınav soru ve cevapları isteklerinizi buraya yazın |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü : 8487 Rep Puanı : 843837 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: yardımlarınızı bekliyorum snogger12 öncelikle konunuz yanlış yerde bi daha ki sefere daha dikkatli olalım bu tür başlıklarınızı istekler bölümünde açalım.. ben sizin için bi kaç program ismi buldum umarım işinize yarar.. autocat,E-Pointer, fireworks,photoshop, macromedia freehand, ve freeCAD bu programlarla geometrik şekiller çizebilirsiniz..
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |||||||||||||||||||
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: yardımlarınızı bekliyorum Birde CATIA( katya ) çizim programı olması lazım..
![]() başlık düzeltilmiştir..Bir dahakine daha dikkatli olalım
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: | |||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| yardim edin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |