![]() |
| |||||||
| Tez - Ödev İstekleri Tez, ödev, makale, kitap özeti, öss, kpss, les, ales, oks sınav soru ve cevapları isteklerinizi buraya yazın |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü: 6470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: arkadaşlarrr ingilizce çeviri yapmama yardım edr misiniss??? Alıntı: çello.mat´isimli üyeden Alıntı | Mesajı göster şebnem ferah okyanus, gözlerimin etrafındaki çizgiler, yağmurlar, ben şarkımı söylerken. sertab erener- aşk. aslı- dans etmeye ihtiyacım var bunlar dimi istediğin şarkılar çello ![]() Okyanus - Şebnem Ferah Önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Ben zaten su da doğmuşum Kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor Tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde Bak diyor sadece burdan Bırak diyuorum o küçücük resmi Yetmez bize bu küçük esinti Nerde törpülendin böyle Olmaz diyor tutup ayak bileğimi Bir ileri bir geri her Adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsada benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiyorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler - Şebnem Ferah Gözlerimin etrafındaki çizgiler Artık belli oluyor Bütün o çizgiler son bir yılda oldu Sana, bana, bize ağlarken Ben leyla olmuşum kimin umrunda Mecnun çoktan gitmişken Bu ne garip bir yangındı böyle Sen söndün ben yanarken Peki ben neden hala böyleyim Neden hala geçmişteyim Belki deBen sana halaAşığım... İşte tam burda karşındayım Ya şimdi tut elimden Ya da bir daha sözetme özlemekten Ben sana hala aşığım İşte tam burda karşındayım Ya şimdi tut elimden Ya da bir daha sözetme özlemekten Çok çok çok karışığım zaten... Ruhum iki ucu arasındaGezinip duruyor Bugün zaman akmasın dursun Ben içinden geçeceğimAma neden, neden hala böyleyim Neden hala geçmişteyim Belkide...ben sana hala Yağmurlar - Şebnem Ferah Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer Kim bu ben mi kim bu susan Ne soran var ne bilen Sebebim yok bana kıyan Erkeğim sendin Vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime Gidiyorum gözüm yaşlı Ah yine yol yol üstüne Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın yüzüme... Ben Şarkımı Söylerken - Şebnem Ferah İçimde bir ateş yanıyor Benenim dar gelir oldu Ateşime ister körüklerle gel, ister suylaİ stediğin kadar konuş benimle İstediğin kadar yalan söyle Beni ben yapan içimdeki sesleri susturamazsın İçine girdiğin küçük kaykan deliği Yeni ve büyük bir dünya mı sandın ? İstersen bir aynayla yardım edeyim ama umursamazsın Merak etmeden duramıyorum Geceleri nasıl uyuyorsun Beni boşver kendine cevap ver Lütfen bu kez dürüst olur musun ? Ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın İstersen kısıp, bunu da yok sayarsın Kim bilir belki gülümser belki ağlarsın Yüreğimdeki sesleri susturamazsın !... Bir yanım seni hala düşünüyor Bir yanım sana, fena kızgın Yalnızsen ve ben biliyoruz olanları, unutturamazsın Sakın nefret ettiğimi düşünme Bende böyle duygular barındıramazsın Geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransan da, baştan yazamazsın sertap erener aşk Aşk kaç büyümden Aşk dön ölümden Aşk bir sebepten Gel gir dünyama Aşk dön ölümden Bir sebepten, gir dünyama Aşk dön ölümden Geç tenimden, gel gir dünyama Aşk vur yürekten Aşk yak gönülden Aşk geç tenimden Gel gir kanıma aslı dans etmeye ihtiyacım var Seni düşündüm dün gece yine Bir bıçak gibi kestin ince ince Anlamsız geldi cevapları Sen yerine yine ben verince Aklım yerinde Biraz fazla içtiysem kime ne,kime ne Yazılı kuralı mı var bu dünyanın kimde? Kim demiş aklımdan zorum var Dans etmeye ihtiyacım var Kim demiş aklımdan zorum var Dans etmeye ihtiyacım var Seni büyüttüm belki gözümde Herkes sen gibi çok içince Anlamsız geldi savaşların Her birinde yenilince Ahlak beyinde Bel altında arayan zihniyetten bana ne,bana ne,bana ne Yazılı kuralı mı var bu dünyanın kimde? |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: bilmem kii!!!! Yaş: 18
Rep Gücü: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: arkadaşlar ingilizce çeviri yapmama yardım edermisiniz? yaaa eett, birde oraya yazmayı unutmuşum; demir demirkan ın göçmen şarkısı... yardım edrsenis çok çok sewinirim yahaaaaaaa.... ![]()
__________________ _____GeRçEkÇi Ol; DeVrİmİ iStEeEeEeEeE!!!!____ _ |
| | |