![]() |
| |||||||
| Tez - Ödev İstekleri Tez, ödev, makale, kitap özeti, öss, kpss, les, ales, oks sınav soru ve cevapları isteklerinizi buraya yazın |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: bilmem kii!!!! Yaş: 18
Rep Gücü: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar ingilizce çeviri yapmama yardım edermisiniz? arkadşlar elimde 6 tane türkçe şarkı sözü war we ingilizce ye çewirmem lasım... bana yardım edr misinisss yaaa... çok ihtiyacım warrrr!!!!! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: arkadaşlarrr ingilizce çeviri yapmama yardım edr misiniss??? Alıntı: çello.mat´isimli üyeden Alıntı | Mesajı göster arkadşlar elimde 6 tane türkçe şarkı sözü war we ingilizce ye çewirmem lasım... bana yardım edr misinisss yaaa... çok ihtiyacım warrrr!!!!! ![]() ![]() tabi ver şarkı sözlerini arkadaşım yardımcı olmaya çalışalım
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg |
| | |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü: 4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: arkadaşlarrr ingilizce çeviri yapmama yardım edr misiniss??? ver bakaLım elimizden geldiğince yaparız birşeyler
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: bilmem kii!!!! Yaş: 18
Rep Gücü: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: arkadaşlarrr ingilizce çeviri yapmama yardım edr misiniss??? ya çok saolu yaaa.... sözleri çok uzun olur ama isterseniz size şarkıların adlarını wereyim siz bakın... yada zor olur diyosanıs ben bulup wereyim size.... şebnem ferah- okyanus, gözlerimin etrafındaki çizgiler, yağmurlar, ben şarkımı söylerken. sertab erener- aşk. aslı- dans etmeye ihtiyacım var. bu arada birde türkçe çeviri istesem çok bişii istemiş olur muyum yaaa.... olmazsa geri çevirebilirsiniss... saolun şimdiden.. |
| | |