![]() |
| |||||||
| Tez - Ödev İstekleri Tez, ödev, makale, kitap özeti, öss, kpss, les, ales, oks sınav soru ve cevapları isteklerinizi buraya yazın |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 1498
Ettiği Teşekkür: 134 36 Mesajına 70 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 327769 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bir Yardim Kampanyasi Ile Ilgili ödev Hazirlayacağim.. şimdi anladım.... “Anadolu’da Bir Kızım Var, Öğretmen Olacak” adlı bir kampanya daha var onu da inceleyebilirsin... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() bu da kardelenler gibi bir eğitime yardım kurumudur ayrıca DENİZ FENERİ kurumunu da araştırabilirsiniz! örnek werecek olursak haber metnini kendi yorumlarınla ahenklendirip güçlendirebilirsiz ![]() Sana şimdi baştan aşağı tamamlanmış bir ödev teslim edebilirim ama bunu sen başarmalısın ben elimden geleni yaptım kolay gelsin!! ![]() Denizfeneri'nden 58.3 milyon YTL yardım Deniz Feneri Derneği, 2007'nin ilk yarısında Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde gerçekleştirdikleri yardımlarla ilgili tabloyu açıkladı. İşte gurur verici o tablo: Dernekten yapılan açıklamada, Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde gerçekleştirilen eğitim, sağlık, gıda ve barınma alanlarındaki yardım faaliyetlerinin hazırlanan raporla kamuoyuna sunulduğu belirtildi. Rapora göre, dernek tarafından yılın ilk yarısında 308 bin 361 kişiye yardım eli uzatıldığı ve 58 milyon 352 bin 443 YTL tutarında hizmet gerçekleştirildiği vurgulanan açıklamada, şöyle denildi: ''224 bin 673 kişiye gıda, 148 bin 89 kişiye giyim, 92 bin 520 kişiye de temizlik malzemesi yardımı yapıldı. Eğitim alanında 4 okul, yapım, tamir ve bakımının tamamlanmasıyla eğitime kazandırılırken, 30 binden fazla öğrenciye kırtasiye desteğinde bulunuldu. 150 aileye 18 bin öğün sıcak yemek götürüldü. 'Altın Bilezik' projesiyle 385 kişi meslek sahibi olurken, 'Güzel Evim' projesiyle 55 ailenin ev hayalleri gerçekleştirildi. 'Okullara Kumanya' projesiyle 8 bin 375 öğrenciye 302 bin 289 kumanya dağıtıldı. 'Minik Gözler' projesiyle 304 aileden 1349 çocuk göz sağlığı taramasından geçirildi.'' Sosyal dönüşüm projeleriyle ailelere iş imkanı sağlandığı kaydedilen açıklamada, meslek edindirme kurslarıyla ulaşılan tutuklu ve hükümlülere ayrıca 92 bin 803 YTL tutarında yardım gerçekleştirildiği belirtildi. Derneğin, 3 milyon 890 bin 571 YTL tutarındaki yardımlarla yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine de yardım elini uzattığı bildirildi.
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Kullanıcı No: 20888 Yaş: 25
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 115 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | joss süpersin cok iyi gercektende.....elle rine saglık.. Arkadaşlar Yapiyorum Yapiyorum Begenmiyorum Elinizdeki Arşivlerde Hazir Varsa Lütfen Bana Yollayin Kiscasi Başim Cok Kalabalik...aklimi Veremiyorum.. Konu Chaos™ tarafından (01.12.07 Saat 09:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood yasak |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 227 167 Mesajına 372 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 724564 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bir Yardim Kampanyasi Ile Ilgili ödev Hazirlayacağim.. Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Tags |
| kardelen, mehmetcik, tema |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |