![]() |
| | #1 (permalink) |
| Wındows temaları ( sürekli güncellenecek ) Windows´u bastan asagi, dosya iconlarindan, Media Player´a kadar degistiren benim de her birii denedigim zaman zaman hala kullandigim harika sckinler. Alien Guise (Ilk Mesajdakiler) Tamimi tarafimdan denenmistir. Bilgisayarin hizinda bir düsüs olmaz. Trojen, Adware Vb zararlilar yok! Ancak dikkat! Bu türk Programlarin Up Date´i olmaz! Yani ola ki sizden UpDate filan isterse yaptirmayin!(benim basima gelemdi ama bir iki kisiden duydum) Alin gönül rahatligiyla bunlari kullanin. Programlar, serial, crack vesaire istemez. Fulldür! ![]() ![]() ![]() INDİR!!!
__________________ ![]() imzada site reklamı yasak Konu azrailangel tarafından (16.06.07 Saat 03:36 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: İstanbul
Rep Gücü : 55 Rep Puanı : 4812 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Wındows temaları ( sürekli güncellenecek ) Bunlarda baska bir firmanin temalari. Bir ikisini denedim, fena degil güzeller. Trojen Vb zararlilara ben rastlamadim. Rastlasam söylerdim. Ama hanimlar beyler yinede siz iyice bir aratin taratin. Bunlara kefil degilim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() imzada site reklamı yasak |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: İstanbul
Rep Gücü : 55 Rep Puanı : 4812 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Wındows temaları ( sürekli güncellenecek ) Windows ekranında gölgelendirme ve aydınlatma -Windows pencerelerini program içersinde yer alan efektlere göre şekillendirme. -Pencere açılış ve kapanış efektleri -Büyük ve küçük ikonlar.(istediğiniz boyutta) -Titlebar/borders ları ayarlayabilme. -Başlat menüsü,diğer menüler şeffaf gözükme özelliği. -Menülerin farklı açılış kapanış efektleri. -Pencelerin istediğiniz boyutta açılmaları. -Ve yukarıda sayılan tüm ayrıntıların kullanıcılar tarafından da oluşturulabilmesi.
__________________ ![]() imzada site reklamı yasak |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Wındows temaları ( sürekli güncellenecek ) İlk mesajındakileri kullanmıştım özellikle kırmızı tema harika bence tavsiye ederim. emeğine sağlık güzel bir topic sabitliyorum +3000 rep |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| windows, temalari, surekli, guncellenecek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |