![]() |
| |||||||
| Teknik DesTeK Ve Resimli Anlatımlar Donanım, Yazılım, Network, işletim sistemi hakkında sorunlarınızı buradan bize yazın |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| pc toplamak ?? ekran kartları slm pc ile ilgili ve alakalı olan arkadaslar.. pc toplamak istiyorum yeni.. ekran kartları ve işlemciler konusunda pek bilgim yok.bu konuda yardımınızı almak istiyorum.. şimdi amd kullanıyorum ve hiçbir zararını görmedim.. ekran kartım fx5200.. acaba ne alayım. orta fiyatlarda olması gerekiyo.maksimum verim alabilecegim (crysis , callofduty 4 gibi oyunları sorunsuz oynayabilecegim) bir ekran kartı istiyorum.. sizce ??? | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderatör ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü : 2621 Rep Puanı : 259462 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: pc toplamak ?? ekran kartları Arkadaşım ben sana ilk olarak şunları sölemek istiyorum; AMD işlemci ve Nvidia ekran kartı herkesin tavsiyesidir.Perform ans olarakta baya güzel ve kişiye göre yeterlidir. Ama,eğer oyuna önem veren bir arakdaşımızsan sana Ati Radeon ekran kartlarını tavsiye ederim...Kullanan ve tavsiye ettiğim herkes çok memnun ![]() Ekran kartı konusunda sana tavsiye edeceğim ekran kartı; Asus'un Ati Radeon 512 Mb olanı; ( v.s... ) Ekran kartını alırken dikkatli olacağın bir konuda RAM'den kullanmamasıdır.Yani direk 512 MB'lık olandan al...RAM'den yiyen ekran kartlarında istediğin performansı alamazsın Kolay gelsin... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: pc toplamak ?? ekran kartları crysis oynayacaksın rami yüksek bir 512 lik ekran kartı almalısın. Ben 512 nvidia ile low oynadım çok kasıyor, inanılmaz görüntüler var şuan tam performans çalıştıran pc çok zor bulunur... Her 512 ekran kartı aynı olmaz ramleri çok önemli dikkat et alırken |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Rep Gücü : 15 Rep Puanı : 1100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: pc toplamak ?? ekran kartları tesekkur ederım bit seviyesimi ne varmıs bide.. pc ci nvidia geforce 8600 gt önerdi 180 ytl leymiş... ati radeon var benım arkta.512 mb ekran kartı ama crysis i oynayamadı cocuk acmadı ekran kartı... atininkiler daha ucuz bildigim kadarıyla. atinin buna eşdeger bi kartı varmı ???? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderatör ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü : 2621 Rep Puanı : 259462 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: pc toplamak ?? ekran kartları Cluber00 işte yukarıda belirttim.Ekran kartı 512 MB alırken; RAM gücünden güc alan ekran kartı alırsan; İSTEDİĞİN PERFORMANSI ALAMAZSIN... 512 MB Asus Marka ekran kartı al... (Markaların farklı modelleri var ona dikkat et |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| slm |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |