![]() |
| |||||||
| Teknik DesTeK Ve Resimli Anlatımlar Donanım, Yazılım, Network, işletim sistemi, oyun vs. hakkında sorunlarınızı buradan bize yazın, biz de anında size yardımcı olalım |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() | Rapidshare de tıklanmayan linkler 30 gün içinde siliyor bunu önlemek için çok güzel bi site buldum rapidsharelinki yapıştıyosunuz ve size silmenyen bir link veriyor =) böylece yaptıgıınz paylaşımlar tarihi geçsede linkler sapa saglam kalmış olcak! Bunun gibi başka bir site bulursanız bu topic altına yazabilirsiniz! site burdan arqadaşlar!! bi tşk yeterli ![]()
__________________ =>вυ уσℓ çαяşı gяυвυηα gι∂єя...(ωє∂αт) ----вυ αℓєм∂є кяαℓ çαяşı...--- ![]() thebestengineer.vk@s analkampus.org TEKNİK DESTEK İÇİN KULLANDIĞIM ADRESİM; thebestengineer.vk@h otmail.com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1785
Ettiği Teşekkür: 13 42 Mesajına 77 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 315526 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: RAPiDSHARE'DAN SİLİNMEYEN LİNK YAPIN!!! emeğine sağlık
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Kullanıcı No: 15591 Yaş: 20 Nerden: diye SoRMaZSıN SeNi ßu YüZDeN SeWiYoRuM:)AntaLya & KoNYa!!!
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 22973 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: RAPiDSHARE'DAN SİLİNMEYEN LİNK YAPIN!!! Siz Saolun Ne Demek
__________________ =>вυ уσℓ çαяşı gяυвυηα gι∂єя...(ωє∂αт) ----вυ αℓєм∂є кяαℓ çαяşı...--- ![]() thebestengineer.vk@s analkampus.org TEKNİK DESTEK İÇİN KULLANDIĞIM ADRESİM; thebestengineer.vk@h otmail.com |
| | |