![]() |
| |||||||
| Teknik DesTeK Ve Resimli Anlatımlar Donanım, Yazılım, Network, işletim sistemi, oyun vs. hakkında sorunlarınızı buradan bize yazın, biz de anında size yardımcı olalım |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() | SLm arqadaşlar; qonuyu Araştırdım.Ben Bu Konuda Ayrı Bir Konu Ve Ayrı Bir Döküman Yazmak istedim Kısa Olarak Anlatacam. Çünkü Yeni Çıkan Bu teknolojiyi artık çoğu kiþi Kullanıyor ÝDE deviri yavaş yavaş kapanıyor. Daha Hızlı işlem Yapabilen Sata HDd ler çıktı. Bu Teknolojiyi daha nasıl kullanacağını bilmeyenler için güzel bir döküman Olabilir. Sata Hddleri hemen hemen Yeni çıkan Bütün Ana kartlar Destekler ve Satayı bağlamak için üzerlerinde yuva bulundururlar. Tabi Yeni Çıqan LGA işlemcilere Göre Yeni Ana Kartlarda Çıqtı Buna Bağlı Olarakta Sata HDD lerde bu Teknoloji içerisinde bir yer edindi. HDD pc taqtığınız zaman biostan görebilirsiniz. Yada dos Ortamında ama Xp kurmaya Başlıyorsunuz Tam bölme Ekranına Geleceksiniz Ki Xp sizin maqinanıza bağlı bir HDD olamadığını Gösteriyor. Hemen HDD bozuk Demeyin. Ana KArtın iÇinde Bulunan RAid Sürücüsünü. boş bir Disqete Maqe Disq diye bir programla Aqtarıyorsunuz. Make Disk Denilen bu Program Ana Kartın içinde Bulunur Aratop Bulabilirsiniz. Yada internet Üzerinden de Ana KArtın sitesinde bunu indirip Diskete Çekebilirsiniz. Disketimizi Oluşturduktan Sonra Xp yüklememizi Başlatıyoruz. Ve yükleme Başladığı Anda Raid Sürücülerini Yüqlemek için F6 tuþuna Basıyoruz ve yüqlememiz devam Edeceq yüklemenin ortasından sizden aygıt seçmeniz için bir pencere acılacak. Aygıtı Seçmek için "S" basıp yükleme seçeneklerinden Xp Destekli raid sürücüsüne gelerek enterliyorsunuz. Raid Sürücü Seçme Ekranı yükleme ilerisinde tekrar çıkacak onuda Devam:Enter Diyerek Devam ettiriyorsunuz. işte Normal Yapabileceklerinizi Artık Yapabilirsiniz. PC HDD görmüş Durumda Hazır Bölmenizi Bekler. bi teşeqqürü haqettm sanırım walla ![]() ha unutmadan arqlar;![]() + yenı bır dısq aldınız dıelım (sata) dısqetını de olusturdunuz ve yıne de gormedı aldıgınız dısq sata 2 olabılır ve anaqartınız sata1 dır bu gıbı durumda da jumper la sata 1 e cevırebılırsınız dısqınızı byesssssss!!!
__________________ =>вυ уσℓ çαяşı gяυвυηα gι∂єя...(ωє∂αт) ----вυ αℓєм∂є кяαℓ çαяşı...--- ![]() thebestengineer.vk@s analkampus.org TEKNİK DESTEK İÇİN KULLANDIĞIM ADRESİM; thebestengineer.vk@h otmail.com |
| | |
| | #2 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sata HDD ile XP kuramıyormusunuz.!(Ç özüm) anlamasamda emeğe saygı teşekkürler:
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Kullanıcı No: 10184 Yaş: 20 Nerden: Avni Aker-Deniz Tarafı KaleArkası
Ettiği Teşekkür: 1 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 75856 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sata HDD ile XP kuramıyormusunuz.!(Ç özüm) sao llord çok iyi bi paylaşım +repp |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Kullanıcı No: 15591 Yaş: 20 Nerden: diye SoRMaZSıN SeNi ßu YüZDeN SeWiYoRuM:)AntaLya & KoNYa!!!
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 22973 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sata HDD ile XP kuramıyormusunuz.!(Ç özüm) siz saolun arqadaşlar...
__________________ =>вυ уσℓ çαяşı gяυвυηα gι∂єя...(ωє∂αт) ----вυ αℓєм∂є кяαℓ çαяşı...--- ![]() thebestengineer.vk@s analkampus.org TEKNİK DESTEK İÇİN KULLANDIĞIM ADRESİM; thebestengineer.vk@h otmail.com |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 8111 Yaş: 19
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: Sata HDD ile XP kuramıyormusunuz.!(Ç özüm) biraz karışık anlatmışın anlamakta zorluk çekiyolar arkadaslar ben size birazdaha kolay anlatayım anakatın üzerinden anakartınızın çip numarasına bakın daha sonra anakart cdsinin içinden driver kısmındadan anakart çinizle aynı olan raid driverini disketin içine atın xp kuruluma başlasın daha sonra f6ya basarak raid driverini yükleyin çok basit göreceksiniz anakartınız sata hardiskini gördükten sonra xp kurmayı anlatmaya gerek yok okumasını bilen 8 yaşındaki çocuklar bile atıyo |
| | |
![]() |
| Tags |
| hdd, hdd xp cozum, ile, sata |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |