![]() |
| |||||||
| Teknik DesTeK Ve Resimli Anlatımlar Donanım, Yazılım, Network, işletim sistemi, oyun vs. hakkında sorunlarınızı buradan bize yazın, biz de anında size yardımcı olalım |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() | Pcnizde casus bi keylogger yha da trojan war mı tedirgin olmanısa gereq yoq arqlar!!Üsteliq bunu bilmeq için antiwirüs yha da bir spy pro yha da gerq yoq sadece baqın; Ms-dos penceresinden gireceğiniz bir komutla bilgisayarınız temizmi öğrenebileceqsinis. Başlat>çalıştır>CMD yazın ve enter layın komut pencerisine netstat -an | find ":25" yazın.Alt satırda herhangi bir uyarı çıkmıyorsa bilgisayarınız temiz demektir.Ama altta bir uyarı çıkyorsa bilgilerinizi çalan bir keylogger we wirüs vardır.Bir wedat yapımıı Şaqa bi yhana hemen internet bağlantınızı kesin ve anti-virüs programınızla bir tarama yapın yine de temizlemediyse Ad-aware gibi casus yazılımları temizleyen programlar kullanın ben yaptım 9 tane virüs buldu.hemen temizledim.yüklediği m resimde şu an pc im temiz.Ama şunu söliim ben de bunu tabii güwendiim birinden aldm bilgi olaraq!!!anjaq tabii bana göre doğru size göre nolur bilemem yhine de emeğe saygı ama dimi ![]()
__________________ =>вυ уσℓ çαяşı gяυвυηα gι∂єя...(ωє∂αт) ----вυ αℓєм∂є кяαℓ çαяşı...--- ![]() thebestengineer.vk@s analkampus.org TEKNİK DESTEK İÇİN KULLANDIĞIM ADRESİM; thebestengineer.vk@h otmail.com |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 653 Yaş: 17 Nerden: Burda =)
Ettiği Teşekkür: 0 2 Mesajına 2 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 181129 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: PC nizde CASUS war mı ÖĞRENMENİN YOLU emege saygı tabi bea paylaştııın için saol + rep müthiş |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Kullanıcı No: 15591 Yaş: 20 Nerden: diye SoRMaZSıN SeNi ßu YüZDeN SeWiYoRuM:)AntaLya & KoNYa!!!
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 22973 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: PC nizde CASUS war mı ÖĞRENMENİN YOLU büyüqsün yhaaa emeqten anlayhan ÇARŞILI qardeşim benm yhaa
__________________ =>вυ уσℓ çαяşı gяυвυηα gι∂єя...(ωє∂αт) ----вυ αℓєм∂є кяαℓ çαяşı...--- ![]() thebestengineer.vk@s analkampus.org TEKNİK DESTEK İÇİN KULLANDIĞIM ADRESİM; thebestengineer.vk@h otmail.com |
| | |
![]() |
| Tags |
| casus anti |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |