![]() |
| |||||||
| Teknik DesTeK Ve Resimli Anlatımlar Donanım, Yazılım, Network, işletim sistemi hakkında sorunlarınızı buradan bize yazın |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| BiLgisayarım ÇaLıştıR sfc /scannow Komut SistemiNi yazıyoruz... Sonra cdroom 'a WİNXP CD sini Takıyoruz tamir işLemini Baslatıyoruz Windows sumuzda ki hataları komple tamie edicektir... Siz herseyi pc nize bırakın o halleder.. ![]() ![]()
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü : 8526 Rep Puanı : 847789 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Windows Dosyalarını Ve Sürücülerini Tamir Etme.. benim bilgisayarda açarken system32/config hatalı veya bozuk diye uyarı veriyor bu hatayıda düzeltirmi acaba ![]() her sabah xp cd ile açabiliyorum ancak başka türlü açılmıyor bilgisayar ![]()
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| windows, dosyalarini, suruculerini, tamir, etme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |