![]() |
| |||||||
| Teknik DesTeK Ve Resimli Anlatımlar Donanım, Yazılım, Network, işletim sistemi hakkında sorunlarınızı buradan bize yazın |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| --->: Windows Dosyalarını Ve Sürücülerini Tamir Etme.. Yazdığınız komut Windowsdaki eksik dll dosyalarını yeniler. Sürücüler donanımla alakalıdır. Sürücülere ait de dll dosyaları vardır lakin sorunsuz hale getiremez. Periyim arkadaşım; başlat çalıştır a gir msconfig yaz. Çıkan ekranda en başta başlangıç vardır. Orda işaretli olan antivirus, webcam ve adsl modemin usb li ise dsl ile ilgili olanların dışındakilerin hepsinin işaretini kaldır. Sanırım herhangi bir programı denetim masası progream ekle kaldırdan değil de direk kendi üzerinden sildiğinden bu hata oluşmuş, yüklerken msconfig e attığı için sildiğinde de bulamıyor.System otomatik başlatmak istiyor ama bulamıyor ondan dolayı oluşmuş bir hata. Selametle... Serdar AKSU Bilgisayar Muhendisi. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü : 8546 Rep Puanı : 849789 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Windows Dosyalarını Ve Sürücülerini Tamir Etme.. deltri'nin anlattığı şekilde yaptım ve olmadı zaten hatayı almaya devam ettim... sonunda format atmak zorunda kaldım.. ![]() yine aynı hatayı alırsam senin söylediklerinide denerim teşekkürler...
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| windows, dosyalarini, suruculerini, tamir, etme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |