![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye | Selam Ankaradan hem çalışma hemde öğrencilik hayatını birarada yürüten bir gencim. Motosiklet hayvanlar bitkiler ve temelini mantığıma dayandırabildiğim biçok şeyden zevk alıyorum.İnsanların hayatındaki temel Özgürlüktür.Özgür insan mutludur .Bence özgürlük Sevmektir.(e=mc2 yi artık kullanmıyorum) Beni zaman tanıtır ,zaman uzaklaştırır... "Varlığım Türk Varlığına ARMAGAN olsun " |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 23 23 Mesajına 48 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 284970 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Selam Baya güzel bir giriş yapmıssın Armagan , seni burada görmek güzel umarım güzel vakitler geçirirsin . sanki seni tanıyor gibiyim ya ![]() ![]()
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 219 161 Mesajına 364 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 718951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Selam güzel giriş aramıza hoşgeldin. seninle aynı özelliklere sahip çok kişi var bu sitede. ALLAh yardımcımız olsun, hem çalışıp hem okumak zor helede gurbette |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 4
Ettiği Teşekkür: 0 7 Mesajına 7 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 2555 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Selam chaos..armağan kim hadi tahmin et...gayet yakından tanırısss arkadaşı... ![]() ![]() cehennem meleği nin abisi... hoşgeldinnn..güzel giriş yapmışsın vesselam ![]() ...haid bakalım paylaşımlarınıda görelim sitede..photoshop çalışması yapıosun ya resimleri paylaş bizlerle..üstlerine de sanalkampus yaz..kimse çalamasın...![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 60 Nerden: sefiliz
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 3 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 60466 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Selam hoşgeldin aramıza bende katılıyorum arkadaşlarıma güzel giriş yapmışın... tekrardan hoşgeldin sefalar getirdin.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| selam |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |