![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | sLm SLm sLm )ben geldim accıcık öle aklıma geldiniz bi anbi hatır sorayım dedim nasılsınızzzzz sizleri unutmadım arada bi gelir hatrınızı sorarım belki )
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3724 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 80 18 Mesajına 22 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 536889 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SLMMM özledim sizii:)) HoşgeLdinnnn nereLerdeydinn , Aramızdan birileri kayboLunca eksiklikler çabuk farkedilio Hatıra defterimiz öksüz kaLdı ![]() Gitme bidaha ![]() Evet evet.. Sen en iyisi qitme bidaha
__________________ . Kalbimden Dü$er Sevi$meler .. . |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 1498
Ettiği Teşekkür: 131 35 Mesajına 66 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 319367 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SLMMM özledim sizii:)) Geçti istemeyiz gelmeni, Yokluğunda bulduk seni; Bırak vehmimizde gölgeni, Gelme, artık neye yarar. ![]() şaka şaka! ![]() bu şiiri yazacak birini arıyordum da ![]() gökkubbe nasılsın yaw, nirelere gittin böööle? özlettin kenidini ![]() ööle aklına geldik bir an öyle mi! hıh. sen bizim hep aklımızdaydın oysa.... |
| | |
![]() |
| Tags |
| ayh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |