![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| merhaba sanal kampus merhaba arkadaşlar yaklaşık bir aya yakındır sanal kampustan uzak kaldım sağlık sorunlarından dolayı sizler çok özledim bilgi paylaşınca güzeldir sizlerle acı tatlı çok şeyi paylaşıyoruz var olun sanal kampus kurucularına ve tüm emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim var olun
__________________ ![]() ![]() | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: merhaba sanal kampus tekrar hpşgeldin
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| [eLzeM] ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: çikoLata diyarından =)
Rep Gücü : 4510 Rep Puanı : 448879 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: merhaba sanal kampus Geçmiş oLsun.. Umarım tekrar bi sağlık sorunuyla karşılaşmazsın ![]() yeniden Hoşgeldin ![]()
__________________ Ben bir kelebeğim Yarın öleceğim Kanatlarım emanetti Çırılçıplak gömüleceğim ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| merhaba sanal kampus, merhaba, kampus, sanal |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |