![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| --->: Bende warıımm hoşgelmişsin sefalar getirmişsin daimi olman dileğiyle
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bende warıımm vah sen hoş gelmissin kakalak tam sen eksiktin geldin tamam olduk
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü : 52 Rep Puanı : 5088 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bende warıımm dalga geçmeyelim lütfen fecii süpürge atarım zaten daha atamadım üstmden utangaçlıımı
__________________ Tamamböceği, sana göre herşey olması gerektiği gibi! Tamamböceği, sana göre yarın da olmalı aynı bugün gibi! ( Çatlamam, patlamam, her gördüğüme !!! atlamam ) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bende warıımm utanma ne varki, bizbizeyiz yabancı yok
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bende warıımm utanma yaw nie utanıosun biz bi aileiz we sende ailemize katıldın bununla grur duymalısın..bizim kampüsümüz başkadır kısa zamanda anlarsn bunu biz realdeyiz sanalda kalmaz bizim kardeşliğimiz(= gerek yok utanmanaa.. güzel paylaşımlarını da görmek isteriz.. keyifli forumlar (=
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ben, kakalak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |