![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Rep Gücü : 32 Rep Puanı : 2945 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aranızda banada yer varmııııııı asla olmayacağımdan emin olabilirsiniz niyetim sohbet değil öğrenmek olduğu için sitenizdeyim gerçi ilk önce yanlış ve zamansız bir konudan başladım üyeliğe ama artık hoş görün acemiyim ya bennnnnnn
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü : 2225 Rep Puanı : 219379 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aranızda banada yer varmııııııı hoşgeldiniz aramıza inşallah iyi vakit geçirirsin
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() | --->: aranızda banada yer varmııııııı Merhaba Bende Yeniyim Cemile Hanimin Erkek Versiyonu Biraz önce Foruma Katildim Yazacağim Pencereyi çok şükür Buldum Hadi Hayirlisi |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| tanisma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |