![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| haydisizde takılın banaaa... herkese mrbbbbaalaarrraaaaaa !!!! işte sitenizin en çömeziii, en delisi, en manyaxıııı burrrrrdaaa... ben özge malatyadan bi üyeyim işte... ![]() müzikçiyim konservatuar ve anadolu güzel sanatlar lisesi müzik bölümü okuyorumm... arkadaşlarım siteyi söyleyince bende dayanamadım hem sizlerin bana yardımı hemde benm başkalarına yardımım olur die üye oldumm... şimdiden çok ısındım..... umarım kalıcı olurum.... ![]() ![]() ![]() :c alis![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :ev et![]() ![]() ![]() aygilar | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: almanya Yaş: 18
Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 43199 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aRamıza ho$geLdin arkadaşım Daimi olman direğiyLe.. ![]() NoT: ßu arada bende Dj'm müzik yapımın da çalışıyorsan eğer haber ver yardımcı oLuRum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: haydisizde takılın banaaa... Hoşgeldin özge.. Hoş vakitler geçirmeni diLeriz..ki kuşkumuz yok ! ![]() Aramız da daimi olmanı temenni ederiz.. Tekrar hoşgeLdin !
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |