![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | sitemizin melegine hoş geldin demek yokmu :) yaww birazz sanırım 1 ay a yakın zaman kadar geç kaldım bu konu açmaktaa... diger konuları açmaktan yeni zaman buldum bide yeni arkadaşların ben geldim konularını görüğnce dedim bakalım herkes beni nasıl karşılıcakk .. gerçi benimkii zaten evde olan birine hoş geldin demek gibi bişi olcak ama oolsun.. daha fazla zaman kaynbetmeden bende konumu açım dedim ![]() ![]() )![]() ![]() bu harika sitede olmak büyük mutluluk herkese tafsiye ederim sanalkampus çatısı altında olmayı |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 23 19 Mesajına 44 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 284970 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sitemizin melegine hoş geldin demek yokmu :) bende diyorum bu mesajda neyki tanışma bolumunde walla tanısma kısmını bende unuttum siteye bir virus gibi sızdım işte ama burda olmaktan ve sizi tanımaktan cok mutluyum , birde aramıza hosgeldin melek ya gelmeseydin seni tanımasaydık ne yapardık |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Brian MoLko ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 3 Yaş: 20 Nerden: Ankara
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 65677 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sitemizin melegine hoş geldin demek yokmu :) ![]() ![]() Allah ANGEL senı napmasın ![]() hoşgeLdiniz tanısaLım mı msn varmı? seLam nbr? ![]() ![]() Not: İyiki VarSın..
__________________ вєиιм уαиı£ѕαмα£αяıм , кєиdιмdє göяdüğüм уαи£ış£αяı düzєℓтє¢єк ιяαdєм уσктυя... dσкυиdυğυм нєя şєу кυяυя νє υмυтѕυz£υктαи , кυşкυ¢υ£υктαи , нιççι£ιктєи σ£υşαи вιя ριѕℓιк ιçιиdє , gözdєи кαувσ£υя.... ιşтє вυ вєим..уα∂α вєℓкι ѕєи... İletisim: SorunLarınız Icın: destek@sanalkampus.o rg RekLam Icın: reklam@sanalkampus.o rg MaiL & MSN: inferno@sanalkampus. org |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 23 19 Mesajına 44 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 284970 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sitemizin melegine hoş geldin demek yokmu :) dur bak aklıma bir dörtlük geldi arkadaslar nede olsa angel yeni gelmiş ona ve tum yeni gelenlere , onlara gitsin ![]() Geç kalmadın ama hızlanmalısın Haykır çılıgını sanal kampus yankılansın Göster paylaşımını dostlar faydalansın Haydi artık sende bizlesin nasıl komikmi oldu ewt angel için baya komik oldu |
| | |
![]() |
| Tags |
| sitemizin, melegine, hos, geldin, demek, yokmu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |