![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| SelAmUn AlEyKüm... ÖnCeLikLe GeRçEkTen amaci paylaşim OlAn ArkadAşLara SeLam.... arkadaşlar aylar sonra yine sizlErLe BerAberiM sitede Yeni OLAnLaR PeK tanimayabilir aMa eskilerin sevip saydigina inaniyoRum bi kaç kişi dişinda... sevmeYende UmRumDa DeiL.. Paylaşim amaçli bu siteye TEkrArdan geldiM.. kaBuL EdEn EdEr ETmEyeNdE Yetkisi GEreğincE Gücü nEYe YEtERse Artik onU YapaBiliR :-D BEnim Ricam... şahsiyetci değilim, benim kimseyle sorunum yok.. beni burada kabul etmeyen arkadaşlar ne konuma cvp yazsin ne yorum yapsin nede laf kavgasi yapalim... insanlar madem burada bişeler paylaşiyo birbirimize saygi duyalim.. klavye arkasindan herkes herşeyi yapAr ZaTen.. bu ricami yerine getirenlere tşk ederiM.. ne onlar açisindan sorun olur nede benim açimdan.. burada güzel günler geçirdim daha güzel günleri hep beraber geçirmek dileğiyLE... (DeHSHeTT..) Konu Chaos™ tarafından (06.11.07 Saat 11:40 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SelAmUn AlEyKüm... aramıza tekrar hoşgeldin... inş. bi daha gitmezsin..
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| selam sefa dehshett |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |