![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| veda ediyorum evet konu başlığından anlaşılacağı gibi gidiyorum arkadaşlar nedenini boşverin inşallah kampüsünüz daha iyi yerlere gelir sizinle iyi kötü günlerimiz oldu ama benim sanırım site için yararım yok belirtmek isterim en sevdiğim üye chaos oldu komik ve duygusal üye bana göre joss'du sizinle daha iyi günler geçirmek isterdim ama nasip değilmiş sitede beni sevmeyenler sevinsin diyorum ayrıca yardımları için ghetto'ya teşekkür ediyorum HEPİNİZE ELVEDA HOŞÇAKALIN ÇOK ISRAR EDERSENİZ BELKİ TEKRAR GERİ DÖNERİM SAYGILAR.... | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 537410 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: veda ediyorum kardeşim ne oldu? nereye gidiyorsun neden gidiyorsun? bir sorun varsa yönetimle paylaş. sitede seni kim istemiyor?
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: | Quds |
Rep Gücü : 7734 Rep Puanı : 769486 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: veda ediyorum amanıın nie bööle yapion ki ![]() naader ayıp ![]() hiç gidiler mi ööle ![]() sorun neyse annat yav,,, sebebpsiz çekip gitme
__________________ ![]() .. '' herşeyin, - - - gitmesi gerektiği gibi,, gittiğini, - - - - - bilmeyi / / /öğrenin ,, .. |
| | |
| | #5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: Burda =) Yaş: 17
Rep Gücü : 1856 Rep Puanı : 183454 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: veda ediyorum
çok Israr ediyoruz
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz | |||||||||||||||||||||||
| | |