![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() | herkese selam yeni bir üye olaarak herkese merhaba diyorum. Güzel bir site gerçekten. Umarım sitede güzel vakit geçiririm. Sitedeki üye sayısının her gün artmasını ister ve iyi paylaşımlar olmasını dilerim. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: sefiliz
Rep Gücü: 612 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: herkese selam saol aramıza hoş gelidn arkadaşım.. umarım keyifli saatler geçirirsin bizlerle bide sölemedn geçemicem tüm yeni arkadaşlar neden hep bu avatarı kullanıyo anlayamadım. yoksa siz üye olunca site kendiliginden mi bunu veriyo ![]() ![]() ![]() hoş geldin aramıza |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: İkameti yok
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: herkese selam Merhaba kleinkaiser aramıza hoşgeldin, umarım dediğin gibi olur... Evet angel noavatar o, yani otomatik olarak yeni üyenin üye resmi |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: sefiliz
Rep Gücü: 612 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: herkese selam :=) EVET KARDEŞ YENİ ÜYELERE VERİYO SİSTEM BEN ÜYE ETTİĞİM ARKADAŞLARINKINI DEGISTIRDIM ÖĞRENİNCE HERKESTE DEGISTIRIR H GELDİN KARDEŞ BU ARADA |
| | |