![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #13 (permalink) |
| Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Rep Gücü : 91 Rep Puanı : 8557 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: slm ben yeni geldim:) benim adamım impala hoş geldin diyosa hoşgelmişsin o kadar... ii paylaşimlar .. (dibin notu : vayy bee bişiyler yazmayi özlemişim be emmoluu..)
__________________ .::BENİM SEVGİMDE TEZAHURAT YOKTUR::. ![]() .::Adana Çukurova Üniversitesi::. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü : 2225 Rep Puanı : 219379 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: slm ben yeni geldim:) hoşgeldin aramıza özgür inşallah iyi vakit geçirirsin daimi olman dileğiyle.
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
| | #15 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: slm ben yeni geldim:) hoşgeldin aramıza özgürcüm.. umarım daimi olursun ![]() iyi paylaşımlar...
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |