![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Vedavari Bişe işte :( size böle upuzun dokunaklı bi veda mesajı yazmak isterdim... ama yüregim el vermedii.... sonuçta veda deil bu .. aranızda olacam yine ama ayda bir falan anca girme fırsatı bullacam galiba...çünküm .artık yurtta kalacam..ev yok pc yok kampus yok vs vs vs.. böle işte...siz beni sevmiyosunuz biliyorum ama ben hepinizi cok sefdim ... hakkınız vardır die düşünüyorum..helal edin olmamı ![]() gidiyorum geldiiğimde kampusumu daha da kojaman bulabilmek ümidiyle ... saglıcakla kalın mutlu olun ... .Allah'a emanetsiniz..bideeee hayırlı ramazanlar
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 25
Rep Gücü : 635 Rep Puanı : 62549 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Vedavari Bişe işte :( ya ben yeniyim niye sevmesinler ki seni anlamadım sana süper bi duaa insallah en yakın zamanda yine eve çıkarsın ![]() ![]() ayda bir de olsa gelceksin ya veda diil hakkaten .. simdilik hosckL sanaa .. ayda bir görüsürüz ) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderatör ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Amak-ı HayaL ' den
Rep Gücü : 2560 Rep Puanı : 254464 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Vedavari Bişe işte :( Allah yolunu açık etsin kolera.. sen böle diyince kendim geldim aklıma benimde gelio gitme vaktim.. ne yapıcam ben yaa o kadar alıştım kii..![]() ![]()
__________________ değişmek zor terketmek.. kocaman yürekLi dostları oLmalı insanın yaşayabiLmek için.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: | Quds |
Rep Gücü : 7744 Rep Puanı : 770486 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Vedavari Bişe işte :( bende gitcem anaaam ![]() ya biz seni nie sevielim kolocan naader ayıp ![]() gayettende sevioruz ![]() sık sık uuramaya çalış melankolik melankolik ![]() Allaha emanetsin sende hepimiz gibi ![]() hokkaçal
__________________ ![]() .. '' herşeyin, - - - gitmesi gerektiği gibi,, gittiğini, - - - - - bilmeyi / / /öğrenin ,, .. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü : 3400 Rep Puanı : 336610 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Vedavari Bişe işte :( ya bu kız hakkaten dayaklık bide beni sevmiyosunuz yazmıs gösteremedik mi sana sevgimizi neyse gidiyorsun yolunacık olsun . Hayatta başarılar melaba ![]() AEO
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| vedavari durum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |