![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 20
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() | Selam Arkadaşlar Ben Kürşat... Siteniza Uzun Zaman Önce Üye Olmustum... Kendi İşlerim Vardı O Yüzden Giremiyordum Şimdi Konu Açmak Nasip Oldu... Herkezi Selamlıyorum... Selametle Konu BLasTeaR tarafından (18.08.07 Saat 02:02 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: reklam yasak |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü: 2224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Selam Arkadaşlar h.g aramıza tekrar umarım ii vakit geçirirsin
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü: 2224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Selam Arkadaşlar EVET YASAK bende dicektim ama yöneticiler ilgilenir diye demedim
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: JerusAlem
Rep Gücü: 4843 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Selam Arkadaşlar Alıntı: c.ronaldo´isimli üyeden Alıntı | Mesajı göster aramıza hoş geldin kürşat ama sitemizde site ismi vermek YASAK!! aynen |
| | |