![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Sanal Kampüsteki Trabzonlular & Trabzonsporlular evet arkadaşar bu topicte sanal kampüste kimler trabzonlu onu görecez.. listeye başlıyoruz... liste belli aralıklarla güncellenecek... 1 - lazLORD61 2 - dinamit28 3 - ?
__________________ Kod: <?php echo ' Forum Kurallarına Uyalım Uymayanları Uyaralım '; echo ' Şampiyon olalım,Bize kupalar al,Baş tacı yapalım,Biz seni Ersun Yanal '; echo ' iletişim : jack.sparrow@trabzonum61.com'; echo ' Namı-Diğer Kaptan Jack Sparrow '; ?> ![]() Konu lazLORD61 tarafından (18.11.07 Saat 12:15 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sanal Kampüsteki Trabzonlular arkadaşım konu güsel ama yanlış yere açılmış..tanışma,kay naşma bölümüne taşıorum...konunun trabzonspor ve çılgınlarla alakası yok..
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Avni Aker-Deniz Tarafı KaleArkası Yaş: 20
Rep Gücü : 898 Rep Puanı : 88413 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sanal Kampüsteki Trabzonlular oo ben gittim geldim hala kimse gelememiş koskoca kampuste 2 kişimiyiz??!!!!
__________________ Kod: <?php echo ' Forum Kurallarına Uyalım Uymayanları Uyaralım '; echo ' Şampiyon olalım,Bize kupalar al,Baş tacı yapalım,Biz seni Ersun Yanal '; echo ' iletişim : jack.sparrow@trabzonum61.com'; echo ' Namı-Diğer Kaptan Jack Sparrow '; ?> ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sanal kampus trabzon |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |