![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #12 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: deep
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yaz okulu madurlarıı burayaaaa Allah yardımcınız olsun arkadaşlar bu sıcakta işiniz zor gerçekten. umarım derslerinizi geçersiniz ve yaz okuluna kalmazsınız bir daha. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: antalyada oturuyorum ama şu aralar ıspartaaaaaa Yaş: 22
Rep Gücü: 6 ![]() ![]() | --->: Cevap : Yaz okulu madurlarıı burayaaaa Alıntı: maamud´isimli üyeden Alıntı | Mesajı göster anam anam para düşmanları bıktık sizdeen ![]() he he bak bi de deltri geldii....yalnız diiliiiiiz... bıksak gene iyi ben dırek ......... arıca selamlarımı ıletıorumm gerci onlar anlamazdaaa yavas yavas artıcaz heralde yaz okulunu sefen yoktur demı yaaaffff |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: antalyada oturuyorum ama şu aralar ıspartaaaaaa Yaş: 22
Rep Gücü: 6 ![]() ![]() | --->: Yaz okulu madurlarıı burayaaaa Alıntı: impala´isimli üyeden Alıntı | Mesajı göster Allah yardımcınız olsun arkadaşlar bu sıcakta işiniz zor gerçekten. umarım derslerinizi geçersiniz ve yaz okuluna kalmazsınız bir daha. saolasınnn impala eyvallaaahhhhhh |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara-Eskişehir karışık Yaş: 21
Rep Gücü: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yaz okulu madurlarıı burayaaaa başlığı gördüm hemen geldim. biri başlıktan beni çağırmış aslına bakılırsa işimiz çok da zor değil. sıcakta derslere gitmeyince her şey çözüme kavuşuyo internet bizi bekler |
| | |
![]() |
| Tags |
| yaz, okulu, madurlarii, burayaaaa |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |